Over ons

Na dat de van oorsprong geboren en getogen Arnhemmer “Xavier” met Bad Company Tattoos 15 jaar gevestigd te zijn geweest als tattooshop in het winkelpand aan de  boterstraat 2 d te Wageningen en een gevestigde naam te zijn geworden in vooral de regio 0317, 0318 (Rhenen, Wageningen, Bennekom, Ede, Renkum, Heelsum) maar ook met een landelijke klantenkring en zelfs een internationale en meerdere hoofdprijzen gewonnen te hebben op meerdere tattoo-conventies,

heeft Xavier sinds voorjaar 2017 een private studio aan huis, gelegen op de Bernardus Arpsstraat 10C te Heelsum, waar uitsluitend op afspraak wordt gewerkt en zo in rust de tijd voor de klanten te kunnen nemen zonder dat daar inloop bij is en dit in een private relaxte sfeer.

Uit de staat van dienst en de naamsbekendheid kunt u al opmaken dat u niet te maken heeft met een “amateuristische thuisprikker”, maar een vakman die enkel het prettiger vindt thuis te werken.

Xavier heeft een duidelijk herkenbare stijl die vooral ten uiting komen door dat de door hem te aanbrengen tatoeages merendeels door hem zelf worden getekend en van alle markten thuis is en elke stijl zich wel bekwaam is. Natuurlijk heeft hij wel zijn specialiteiten en voorkeuren waar hij het best mee uit de voeten kan. Zo houdt hij van fijne lijnen en gedetailleerd werk, tatoeëert hij graag in het zwart/ wit en gebruikt graag meerdere tinten grijs in zijn schaduw werk. Ook heeft hij er zijn specialiteit ervan gemaakt oude tatoeages op te frissen of er compleet iets nieuws overheen te zetten, iets wat ze in de scene “cover-up” noemen. Maar voornamelijk staat hij toch wel bekend om zijn tekenen en bekijk hier dan ook zijn autobiografie om te lezen hoe deze kunstenaar zich van kinds af aan in allerlei kunstvormen verdiepte en zich ontwikkeld heeft tot ware tattoo-artiest!

Uiteraard wordt er hier ook gewerkt volgens de richtlijnen voor het aanbrengen van tatoeages en piercings van de GGD.