Xavier

Doordat “Xavier” met Bad Company Tattoos 17 jaar gevestigd is geweest als tattooshop in het winkelpand aan de boterstraat 2 d te Wageningen en hierdoor een gevestigde naam te zijn geworden in vooral de regio Arnhem, Ede en Wageningen, met een landelijke en internationale klantenkring en meerdere hoofdprijzen te hebben gewonnen op internationale tattoo-conventies, heeft hij hierdoor zijn strepen wel verdiend.

Xavier heeft een duidelijk herkenbare stijl die vooral tot uiting komt door dat de door hem te aan te brengen tatoeages merendeels door hem zelf worden getekend en van alle markten thuis is en elke stijl zich wel bekwaam is. Natuurlijk heeft hij wel zijn specialiteiten en voorkeuren waar hij het best mee uit de voeten kan. Zo houdt hij van fijne lijnen en gedetailleerd werk, tatoeëert hij graag in het zwart/ wit en gebruikt graag meerdere tinten grijs in zijn schaduw werk.

Ook heeft hij er zijn specialiteit ervan gemaakt oude tatoeages op te frissen of er compleet iets nieuws overheen te zetten, iets wat ze in de scene “cover-up” noemen. Maar voornamelijk staat hij toch wel bekend om zijn tekenen en bekijk hier dan ook zijn “biografie” om te lezen hoe deze kunstenaar zich van kinds af aan in allerlei kunstvormen verdiepte en zich ontwikkeld heeft tot ware tattoo-artiest!

Uiteraard werkt hij enkel volgens de richtlijnen voor het aanbrengen van tatoeages en piercings van de GGD.